…TOLKEN TIJDENS EVENEMENTEN

  • Congrestolken
  • Conferentietolken
  • Tolken bij onderhandelingen en bestuursvergaderingen
  • Zakelijke besprekingen
  • Tolken bij rechtbankzittingen en mediation
  • Tolken voor het notariaat
  • Rondleidingen met fluisterset
  • Konsekutieftolken

 

Tolken zijn gespecialiseerd in het tolken bij vakinhoudelijke bijeenkomsten, bij bedrijfspresentaties en juridische zittingen. Zij bereiden zich grondig voor op ieder project door bestudering van relevante documenten en terminologie.

Simultaan- en consekutieftolken werken bij congressen, workshops en vergaderingen in alle EU-talen. Wij werken met ervaren tolken met vakkennis op de gebieden financiën, economie, politiek, bestuur, techniek, geneeskunde en marketing.

Simultaantolken werken met zijn tweeën in een geluiddichte cabine. Onder deze optimale condities kunnen zij praktisch zonder vertraging voor honderden deelnemers tolken. Wanneer het plaatsen van een cabine geen optie is, werken tolken met een fluisterset (koptelefoon voor de toehoorders, microfoon voor de tolk).

Consekutieftolken werken in situaties waarin geen communicatietechnologie ter beschikking staat. Dit is een veel gehanteerde methode bij toespraken, of in de rechtszaal, of bij de notaris.

Bij het telefonisch tolken wordt eveneens onderscheid gemaakt tussen consecutief en simultaan tolken. Bij consecutief telefonisch zwijgt de spreker telkens na enkele zinnen even om de tolk de tekst te laten tolken. Er kunnen meerdere personen luisteren, maar niet actief aan het gesprek deelnemen.

Voor uw bijeenkomst sturen wij u een bindende offerte inclusief honorarium, reiskosten en reistijdvergoeding. Advies en projectbegeleiding zijn in de prijs inbegrepen.

Uw informatie wordt door ons uiteraard vertrouwelijk behandeld. Op wens tekenen wij een schriftelijke geheimhoudingsverklaring.

Ik wil meer informatie

KLANTEN VAN ABER…YES

Ekelmans & Meijer Advocaten, Den Haag
Deutsch-Niederländische Handelskammer, Den Haag
flexword international communciation, Mannheim (D)
foodwatch Germany, foodwatch Nederland
Micreos Human Health, Den Haag
WINGAS, Kassel (D)
ver.di Deutschland
Metterwoon Vastgoed, Den Haag
Global Media Desk Inc., Irvine, CA
Koninklijk Hollandse Maatschappij der Wetenschappen, Haarlem
Transperfect New York Alliander N.V.,Duiven
Provincie Gelderland
Heemskerk & Feijen notarissen, Den Haag