…ZAKELIJKE TEKSTEN VERTALEN

  • Vakvertalingen
  • Beëdigde vertalingen

Professioneel vertalen is zaak van gekwalificeerde vertalers. Door de rasante ontwikkeling in economie, wetenschap en techniek ontstaan bijna dagelijks nieuwe begrippen en vaktermen. Detailgetrouw en tegelijkertijd leesbaar vertalen vereist hoge competentie. Uitgebreide inhoudelijke kennis, exacte kennis van het actuele taalgebruik, het juiste gebruik van technische hulpmiddelen en gevoel voor stijl zijn fundamentele voorwaarden voor de correcte vertaling van een tekst in een andere taal.

Moedertaalprincipe
Onze vakvertalers vertalen in hun desbetreffende vakgebied uit verschillende werktalen altijd in hun moedertaal. Alleen moedertaalsprekers kunnen in hun vakgebieden alle facetten van de originele teksten met het vereiste taalgevoel in de vertaling weergeven.

Aber…Yes communicatie werkt vooral met Duits, Engels, Nederlands, Frans en Spaans. Andere talen op aanvraag. Wij maken beëdigde vertalingen in het Duits, Nederlands en Engels (in alle combinaties).

Als u ons een bewerkbaar bestand stuurt, ontvangt u van ons binnen 24 uur een bindende offerte. Offertes voor niet bewerkbare bestanden kunnen iets langer duren.

De vertrouwelijke omgang met uw informaties en teksten is voor ons vanzelfsprekend. Op wens wordt een schriftelijke geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Ik wil meer informatie

KLANTEN VAN ABER…YES

Ekelmans & Meijer Advocaten, Den Haag
Deutsch-Niederländische Handelskammer, Den Haag
flexword international communciation, Mannheim (D)
foodwatch Germany, foodwatch Nederland
Micreos Human Health, Den Haag
WINGAS, Kassel (D)
ver.di Deutschland
Metterwoon Vastgoed, Den Haag
Global Media Desk Inc., Irvine, CA
Koninklijk Hollandse Maatschappij der Wetenschappen, Haarlem
Transperfect New York Alliander N.V.,Duiven
Provincie Gelderland
Heemskerk & Feijen notarissen, Den Haag